avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie in Italia intre o romanca si un italian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie in Italia intre o romanca si un italian

Mama mea e in Italia si vrea sa se marite cu un cetățean italian, pentru a incepe procedura de casatorie, este nevoie ca ea sa vina mai intai in tara? Pot ajuta eu cumva, inainte? Pentru a termina totul mai repede?
Cel mai recent răspuns: N.A. , utilizator 12:56, 19 Iunie 2020
Cu ce anume să o ajutati?
Sa inaintez acte, sa incep eu procedura.

raluk0207 a scris:

Cu ce anume să o ajutati?

Unde se căsătoresc? In Italia sau în România?
Italia

raluk0207 a scris:

Unde se căsătoresc? In Italia sau în România?

Pai procedura e in Italia. Deocamdata nu aveti cu ce sa o ajutati aici.
Dupa ce se casatoreste acolo, va trebui sa isi transcrie certificatul de casatorie in Romania. Atunci o veti putea ajuta, daca va trimite o procura in acest sens.

Alte discuții în legătură

Casatorie in rusia Cosmin0604 Cosmin0604 Intentionez sa ma casatoresc in Moscova si as dori sa aflu de ce documente am nevoie ! Mentionez , sunt cetatean roman cu domiciliul in Germania, este nevoie ... (vezi toată discuția)
Pot obtine "nulla osta " in romania sau trebuie neaparat sa ma prezint in italia la ambasada romaniei? Damaris28 Damaris28 Buna seara, Intentionez sa ma casatoresc in Italia cu un cetatean italian. Momentan sunt in Romania si printre altele vreau sa rezolv problema cu \"NULLA ... (vezi toată discuția)
Acte pentru a doua casatorie in italia Nna81 Nna81 Buna ziua tuturor! Sunt divortata in Italia de un cetatean italian. As dori sa ma recasatoresc in Italia cu un alt cetatean italian. Credeti ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)