avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Bună seara!
Suspendarea executării silite pe perioada stării de alertă este valabilă doar pentru Anaf?
Am avut proprire până în luna septembrie,cand am schimbat școala.
Din luna aprilie mi s-a instituit iar proprire de către angajator,respectiv instituția de învățământ unde activez acum.
Am văzut că executarile silite sunt suspendate pe perioada stării de urgenta(alertă) dar nu am inteles despre care executări este vorba.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
O seara plăcuta!
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: anamariapitulice , utilizator 11:09, 18 Iunie 2020
Da, e vorba doar de ANAF
Suspendarea vizeaza doar executarile ce au creditor ANAF-ul.
Multumesc frumos!

gi-jane2 a scris:

Da, e vorba doar de ANAF

Mulțumesc frumos !

Company Advising a scris:

Suspendarea vizeaza doar executarile ce au creditor ANAF-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea se mai aplica după instituirea stării de urgență Beatrice Bianca Beatrice Bianca Buna ziua! In data de 14 Februarie 2020, mi-a fost transmis ca am o poprire pe contul bancar. Având in vedere noile reglementări de după instituirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. in starea de urgenta au fost suspendate termenele ... Dania10 Dania10 Buna ziua, 1. In starea de urgenta au fost suspendate termenele pentru introducerea contestatiilor la executare. Se mentine aceasta dispozitie in conditiile ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate / executari silite Arrow127 Arrow127 Ce fac oamenii cu popriri pe salariu in perioada actuala si viitoare ? Salariu tre sa mergi la banca sa il ridici ( banci care incep sa se inchida ) ; ... (vezi toată discuția)