avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis auto

Buna seara. Daca am dat testul pentru reducere perioada suspendare si l am promovat cu 15/15 insa nu am primit nicio dovada ca as fi promovat testul,imi pot ridica permisul?
Testul l am dat la Giurgiu unde am adresa de domiciliu si cei de acolo mi au spus ca trebuie doar sa merg la Bucuresti unde mi a fost retinut sa depun o cerere de reducere perioada in care se specifica doar ca ma incadrez in condițiile necesare pentru a reduce pedeapsa, copie dovada si buletin. Le am trimis pe email la Bucuresti, asa mi a fost indicat ca este mai bine. Insa nu am mai primit niciun raspuns, ar trebui sa merg sa mi ridic permisul.. Il primesc daca nu am primit aceasta dovada de promovare si implict nu am primit nici raspunsul aprobarii reducerii perioadei de suspendare?
Cand am intrebat mi s a spus ca aceste 3 acte imi erau necesare sa le trimit pe email si gata... Nu mai am nimic de facut. Multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile bogd_an bogd_an Buna ziua, in data de 28 aprilie 2018, am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 111km/h, in afara localitatii Horia, jud Neamt, DN2, intr-o zona cu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Andu1395 Andu1395 Am permisul suspendat pe o perioadă de 90 zile pentru viteza, cu dovada de circulație valabila 15 zile.Dupa expirarea dovezii am fost si am sustinut testul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 zile zme-ul zme-ul Pe 24.06 mi s-a retinut permisul de conducere (cat B) pentru 60 zile - neacordare de prioritate in intersectie dirijata (acident cu pagube materiale) Am ... (vezi toată discuția)