avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vătămare corporală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vătămare corporală

Ce trebuie sa fac in data de 12.06.19 am avut un accident rutier în care am fost implicat și șoferul a fost găsit cu alcolemie...dar nici pana astazi nu am primit un raspuns oficial.
Ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: myrcea1983 , utilizator 20:14, 19 Iunie 2020
sunteti victima? interesati-va la politie/ parchet. va puteti constitui in parte civila pentru a primi despagubiri in functie de expertiza medico-legala.
sunteti martor? veti fi chemat, sau nu
Ati depus plangere prealabila?
Am depus plângere și să înregistrată cu nr 2699/P/2019 dar nici pana azi nu am primit un raspuns oficial din partea poliției sau a parchetului...Ce trebuie facut

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati depus plangere prealabila?

Solicitati in scris relatii in legatura cu stadiul up sau mergeti personal la organul de cercetare penala sa va lamureasca.
Recomandat este sa va angajati un avocat care sa se ocupe de dosarul dvs.
Ok mulțumesc frumos

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Solicitati in scris relatii in legatura cu stadiul up sau mergeti personal la organul de cercetare penala sa va lamureasca.
Recomandat este sa va angajati un avocat care sa se ocupe de dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu 32 victime, caz musamalizat. Laszlo Bicsak Laszlo Bicsak Buna ziua, Va rog sa analizati speta de mai jos si va rog sa dati cu parerea, ce se poate face, daca se mai poate face ceva: Accidentul rutier a avut loc in ... (vezi toată discuția)