avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic si stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic si stimulent

Daca incep lucru si firma ma baga in somaj tehnic mai beneficiez de inserctia de stimulent?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2020
Kristinaeve, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie in somaj tehnic. la sf lunii revin la munca ... Liliiii3 Liliiii3 Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in somaj tehnic. la sf lunii revin la munca ... Liliiii3 Liliiii3 Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra ... (vezi toată discuția)
Prenatal - renunțare la stimulentul de inserție, întoarcere în ccc K.ciprian K.ciprian Buna ziua.eu beneficiez de stimulentul de inserctie si as vrea sa stiu daca pot renunta la stimulent si sa ies in prenatal?va multumesc. (vezi toată discuția)