avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii revin la munca ...

Stimulent de insertie in somaj tehnic.
La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra direct in somaj tehnic.Ma intereseaza 2 aspecte, va rog :
1 . Beneficiez de stimulentul de insertie daca ma baga direct in somaj tehnic?
2. Daca dupa somajul tehnic imi dau demisia si imi deschid pfa , beneficiez in continuare de stimulent? Sau trebuie sa depun alte acte si pt stimuentul pt PFA? Data de demisie trebuie neaparat sa coincida cu data de infiintare PFA sau pot face oricand PFA-ul chiar si in somaj tehnic?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie in somaj tehnic. la sf lunii revin la munca ... Liliiii3 Liliiii3 Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra ... (vezi toată discuția)
Înlocuire beneficiar ccc și activitate pfa JDobre JDobre Cum poate benefici celălalt părinte de CCC dacă părintele care s-a bucurat inițial de beneficiu se întoarce în activitate prin PFA? Salutare! Am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de ccc? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Din luna mai ma aflu pentru 6 luni in somaj,pana in luna noiembrie (in noiembrie voi primi banii pentru octombrie).Acum in luna octombrie im voi ... (vezi toată discuția)