avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Buna ziua.Am un teren de 7 000 mp (147/50) intravilan constructii case individuale,daca schimb PUZ pentru a putea construi locuinte colective (2 blocuri P+2E+1 retars) ce latime trebuie sa aiba drumul de acces.Pentru a ajunge la teren vreau sa cumpar un teren cu casa ( care din pacate trebuie demolata pentru a putea ajunge la teren) terenul are 9 metri la fata si 6,5 m la capat si lungimea de 36 ml si ajunge in terenul mare care are deschiderea de 147ml.Doresc sa stiu ce latime trebuie sa aiba drumul pentru a primi autorizatie pentru construirea blocurilor avand in vedere ca din drumul principal (8 ml) si pana la teren sant 36 ml.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Acces drum pentru constructie p+2+1retras Cristina-1973 Cristina-1973 Buna ziua.Am un teren de 7 000 mp (147/50) intravilan constructii case individuale,daca schimb PUZ pentru a putea construi locuinte colective (2 blocuri P+2E+1 ... (vezi toată discuția)
Construcție pe teren extravilan mariusignat mariusignat Buna ziua intentionez sa cumpar un teren pentru construirea unei case de dimensiuni teren 16 ml latime cu 22 lungime, total 350 mp. Terenul este intravilan ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)