avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... arta de amator
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

arta de amator

1) Un artist AMATOR are dreptul sa isi vanda picturile pe un website international? Daca da, la ce categorie intra acest venit?
2) Un srl romanesc are dreptul sa vanda in afara tarii lucrari de artist AMATOR? Daca da, exista vreo procedura suplimentara avand in vedere ca e vorba de arta, sau e ca o simpla vanzare de obiect?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:26, 7 Iulie 2020
Parerea mea e ca trebuie sa intrebati un contabil, nu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Impozitare achiziție obiecte de artă LeventeR LeventeR Vă rog să vă exprimați opinia privind aplicabilitatea și modul de aplicare a prevederilor art. 7 lit. g) ale Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și ... (vezi toată discuția)
Donatii catre ong doichitahorescu doichitahorescu Un membru ONG avand ca obiect de activitate promovarea artei,poate in cazul unor cheltuieli justificate,sa-si doneze propriile creatii,cu titlu gratuit,pentru ... (vezi toată discuția)