avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificare contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificare contract

Buna seara.
Asociatia a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma de paza. Aceasta a pus camere de supraveghere; dupa ce au disparut cateva lucruri din zona si nu am avut imagini am constat ca nu functioneaza camerele. Administratorul si presedintele refuza sa discute despre contract ca si despre alte contracte paguboase asemanatoare. Cenzorul spune ca nu i se pun la dispozitie acte sa verifice. AG nu se poate organiza datorita starii de urgenta.
Ce e de facut in cazul acesta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:38, 24 Iunie 2020
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai asteptati, sa se termine cu aceasta situatie.
In aceasta perioada, cititi prev[. LEGEII nr. 196 din 20 iulie 2018
privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea
condominiilor
EMITENT PARLAMENTUL ROMÂNIEI
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 660 din 30 iulie 2018
Data intrării în vigoare 28-09-2018
O sa sa famializati cu drepturile si obligatiile dvs., ale proprietarilor, dar si cu obligatiile conducerilor as. prop si modul cum puteti sa le cereti toate informatiile de care aveti nevoie.
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
Adam Grecu, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca la nivelul asociatiei de proprietari nu puteti clarifica situatia ,iar presedintele de asociatie refuza sa isi asume responsabilitatea sa respecte dispozitiile in vigoare,sesizati oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare asociatie Mainerici  Ctin Mainerici Ctin Cum se procedeaza daca proprietari unui bloc din cadrul unei asociatii(formata din mai multe blocuri) vor sa isi formrze o asociatie? (vezi toată discuția)
Nu gasesc solutii. Alin.acg69 Alin.acg69 Buna seara. Am si eu o problema si nu stiu cu cine sa iau legatura. Problema este urmatoarea: locuiesc la etajul 2 al unui bloc , si de ceva vreme burlanul ... (vezi toată discuția)
Locuiesc într-un bloc nou anl cu garanție până în 2022. este normal să fiu obligată să plătesc fond de reparații? mariana11111 mariana11111 Buna ziua, Vreau sa stiu daca locuiesc intr-un bloc ANL care este in garantie pana in anul 2022, este normal sa fiu obligata de catre administrator si ... (vezi toată discuția)