avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce se poate face in situatia in care un vecin depune ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce se poate face in situatia in care un vecin depune sesizari constante la institutii, desi acestea s-au deplasat in teren?

Buna ziua, ce masuri ar fi recomandate in situatia urmatoare?
Un vecin caruia in urma unui conflict verbal, care s-a petrecut acum cativa ani, motivat pe faptul ca acesta patrundea pe proprietatea noastra si lua unelte pe care nu le mai inapoia, acestuia i s-a interzis accesul pe proprietatea noastra. Motivat de acest fapt, acesta ne-a adus amenintari constante, vazand ca acestea nu au un efect, ne hartuieste cu plangeri la institutia primariei in care el detine o casa de vacanta si la institutia mediului, datorita faptului ca detinem o microferma cu un numar redus de animale, motivand mirosul.
Mentionez urmatoarele:
- pentru microferma avem un proiect pe fonduri si implicit detinem atorizatiile necesare pentru aceasta;
- de asemenea detinem o rampa betonata de depozitarea a gunoiului si fosa septica betonata, prin urmare deseurile nu se revarsa nici pe proprietatea noastra nici la vecini;
- de asemenea institutia primariei si a mediului au facut o deplasare in teren si nu au constatat nereguli, ba mai mult au precizat faptul ca putine gospodarii din mediul rural au amenajat in acest fel pentru limitarea disconfortului gospodariilor vecine;
De asemenea acesta, vazand ca nu a avut un rezultat cu plangerile facute la institutii, a inceput sa arda deseurile menajere pe drumul de servitute pe care acesta il foloseste, mai exact in statele proprietatii noastre, facand un fum insuportabil care ne acopera intreaga curte, urmand ca pe viitor ca ne afecteze fatada casei, ironic acesta s-a adresat zilele acestea la primarie si la instututia mediului cu alte cereri bazate pe noua lege privind poluarea.

Alte discuții în legătură

Plangeri constante la institutiile statului claudia.04 claudia.04 Buna ziua, ce masuri ar fi recomandate in situatia urmatoare? Un vecin caruia in urma unui conflict verbal, care s-a petrecut acum cativa ani, motivat pe ... (vezi toată discuția)
Conflict garda de mediu nelugoloman nelugoloman Am depus o reclamatie la Garda de Mediu impotriva vecinului pentru ca scurgerile de la toaleta si anexa pentru animale se revarsa in curtea noastra . am ... (vezi toată discuția)
Lnfiltratie apa menajer-fecaloida pe terenul meu camicr camicr Buna ziua.Locuiesc la oras,intr-un cartier de case cu distanta mica de lac si mare,dar lipseste reteaua pluviala de canalizare.Terenul unde se afla locuinta ... (vezi toată discuția)