avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara salar

Buna ziua. Vreau sa ma ajutati in urmatoarae problema: am un fost salariat care a avut contract de scolarizare cu obligativitatea de a ramane minim 3 ani salariatul societatii. In cursul perioadei de 3 ani a beneficiat de 6 luni concediu fara salar si a plecat din unitate cu demisie inainte de implinirea termenului de 3 ani. Intrebarea mea este pentru recuperarea sumelor achitate de unitate pe perioada scolarizarii se prelungeste termenul ramas cu perioada de 6 luni concediu fara salar, contractul de munca fiind suspendat la cererea salariatului?
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Roi modificat dupa angajare stuccoman stuccoman Buna, Sunt angajatul unei firme din iunie 2009. La angajare am semnat un CIMpe perioada nedeterminata si dupa cateva luni am semnat cu patronul un contract ... (vezi toată discuția)
Intrare in concediu crestere copil+demisie+act aditional scolarizare kissemma kissemma Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: -din data de 28 martie voi intra in concediul de crestere copil pentru restul perioadei ramase pana la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu act aditional lucasonte lucasonte buna ziua am si eu o intrebare am semnat in 2007 un contract de munca cu act aditional pe 5 ani cu scolarizare de 1 an in pentru functia de mecanic locomotiva ... (vezi toată discuția)