avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare incetata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare incetata

Excutorul a trimis document prin care spune ca inceteaza excecutarea la cererea creditorului. Eu am facut contestatie la executare si sunt inainte de primul termen. Este corect sa spun prin concluzii scrise ca contestatia a ramas fara obiect si sa imi dea banii platiti pe taxa de timbru?
As vrea sa adaug dar nu stiu unde, adica ce document sa fac sa ridice popririle si sa stearga pe cheltuiala lor inscrierea in cartea funciara.
Multumesc frumos, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:15, 25 Iunie 2020
Daca vreti banii înapoi mergeti la avocat.
Trebuie vazuta întreaga situatie juridica.
AM AVOCAT! El a scris asta. Va rog daca se poate sa raspundeti la intrebare.
Daca vreti banii înapoi ar trebui sa va judecati.
Este insa adevarat ca a rămas fără obiect.
Depinde de acte de aceea am zis de acte.
Daca nu vreti bani nu e problema și gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita elenealina elenealina Buna seara, am adjudecat un apartament la licitatie publica in data de 1/04/2015, iar in data de 10 ,proprietarul a depus contestatie cerand anularea tuturor ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata. conditii admisibilitate Camy2013 Camy2013 in urma unui proces de anularea c.f fiind reclamanta in proces am angajat un avocat cu un onorariu de 6000 lei care i-am achitat. In urma hotararii ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)