avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Piesele de schimb in garantie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Piesele de schimb in garantie

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o situatie. Firma noastra vinde produsele unei firme din Germania catre clienti din Romania . Piesele de schimb in garantie fiind trimise de furnizorul nostru dar montarea lor se face de catre noi. In loc sa facturam noi furnizorului manopera pentru inlocuire piesa , furnizorul pe nota de credit a piesei adauga si manopera cu minus. In primul rand nu stiu daca aceasta manopera cu minus sa o adaug in valoarea piesei de schimb cand o stornez . Piesa de schimb cand intra in gestiune are valoarea mai mare pentru ca intra si valoarea transportului. Automat am o diferenta de pret la intrare fata de iesire. Eventual sa fac o compensare in gestiune ? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Piesele de schimb in garantie svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Avem avem un bun luat din Germania care s-a defectat si am primit piesele de schimb din Germania ( bunul fiind in garantie) dar montajul este ... (vezi toată discuția)
Nir intreprindere individuala aurah aurah va rog sa imi dati un raspuns Buna seara.am o intrebare..Incep cu:am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, prestari servicii(service auto), dar si ... (vezi toată discuția)
Tva pt piese la repararea unei masini? dorotheea dorotheea Doresc sa schimb unele piese la masina. Service.ul auto respectiv, imi solicita tva, pt piesele, achizitionate de la un furnizor, piese care contin tva. Deci ... (vezi toată discuția)