avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura neachitata firma radiata.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura neachitata firma radiata.

Buna ziua, curierul a pierdut colet cu o valoare de peste 3000 lei. Coletul nu a mai fost găsit iar firma de curierat nu a acordat nici o despăgubire.
Singura măsură a fost sa nu mai plătim facturile astfel sa ne recuperăm o parte din prejudiciu. Firma a fost radiata la începutul anului 2019.
Am primit o înștiințare de la avocat cum că urmează să mă cheme in instanță pentru recuperarea datoriilor.
Va rog să-mi spuneți ce se poate întâmpla având în vedere că factura de 1500 lei a ajuns cu restante la 9000 lei.
Mai pot aceștia să se îndrepte către administratorul societății?

Alte discuții în legătură

M-au furat cei de la o firma de curierat abx5 abx5 Si eu trec printr-o chestiune la fel de delicata cu [editat]. Acum doua saptamani am trimis un colet prin OLX (un telefon samsung edge in valoare de 2100 ... (vezi toată discuția)
Urgent.raspunde curierul chitanta nesemnata? derb derb buna ziua. am trimis un colet prin curier unei persoane acea persoana si-a pierdut telefonul exact in ziua in care a sunat curierul,si a raspuns persoana ... (vezi toată discuția)
Valoare ramburs colet < valoarea facturii emise. ce obligatii imi creeaza aceasta situatie? Lor3na4u Lor3na4u Buna ziua! In urma cu o luna si jumatate am facut o comanda online la 2 produse, am primit factura pe mail si urma sa imi fie livrat coletul in valoare de 600 ... (vezi toată discuția)