avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata misiunii de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata misiunii de munca temporara

Buna tuturor,

Conform art 90 din Codul Muncii legat de durata misiunii de munca temporara, am o exceptie de caz si anume, clientul ar dori inchiderea actualului contract pe durata determinata pe munca temporara, pentru ca deja face cele 36 luni maxim si redeschiderea unui alt contract, tot pe durata determinata si tot in munca temporara.
Se poate aplica o astfel de situatie? De a inchide la 36 de luni si de a redeschis un al contract pe aceeasi misiune.

Art. 90 . [durata misiunii de munca temporara]
(1) Misiunea de munca temporara se stabileste pentru un termen care nu poate fi mai mare de 24 de luni.
(2) Durata misiunii de munca temporara poate fi prelungita pe perioade succesive care, adaugate la durata initiala a misiunii, nu poate conduce la depasirea unei perioade de 36 de luni.
(3) Conditiile in care durata unei misiuni de munca temporara poate fi prelungita sunt prevazute in contractul de munca temporara sau pot face obiectul unui act aditional la acest contract.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata vs contract de munca temporar Rdee Rdee Buna ziua, lucrez la o firma care pune la dispozitie angajati pe perioade determinate la un client. Am un angajat care a avut contract de munca temporara pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca temporara, agent de munca temporara claudiabelci claudiabelci 1) In cazul unui agent de munca temporara, contractul intre salariat si agentul de munca se incheie pe perioada determinata sau nedetrminata? 2) Daca se ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca temporara RuxandraLarisa RuxandraLarisa De cate ori se poate prelungi un CONTRACT DE MUNCA [b]TEMPORARA?[/b] Stiu ca la cel individual se poate prelungi de maxim 2 ori (adica contractul si 2 ... (vezi toată discuția)