avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Orele de noapte din grupa a doua si conditii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite,scade varsta de pensionare?

Orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite,scade varsta de pensionare?

Alte discuții în legătură

Vechime in munca dumitrumarin dumitrumarin -daca am lucrat 19 ani in grupa 2(conditii deosebite) de munca ,cat mi se scade la pensionare pentru limita de varsta ? -conform legii 172 se ia in calcul ... (vezi toată discuția)
Orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite în vederea pensionării pentru limita de varsta. Mara M Mara M Cum se calculeaza orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite ,pentru reducerea varstei de pensionare?Am lucrat in grupa a doua de munca din martie ... (vezi toată discuția)
Leg.215/2019 mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! In legatura cu noile modificari as dori niste clarificari asupra modului de aplicare. Suntem o societate de cale ferata, care in baza ord.125/1990 ... (vezi toată discuția)