avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite în vederea pensionării pentru limita de varsta.

Cum se calculeaza orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite ,pentru reducerea varstei de pensionare?Am lucrat in grupa a doua de munca din martie 1985 până în 01 11 2011 pe trei schimburi.Mai puțin un an si jumatate schimbul 1 și 2,plus prenatalul si postnatalul, concediu de maternitate de 2 ani începând cu anul 1998 in acea perioada.Mentionez ca lucrez in acelasi loc de muncă din 1985 sunt născută în ianuarie 1967,cand pot sa ma pensionez.Dupa calcul meu am 8 ani si 8 luni de grupa cu procent 100%,se ia in calcul si cele 8 luni,ori numai 8 ani?Alta intrebare,perioada de prenatal si postnatal e cotizata in acea perioada a 1998 2000?Multumesc frumos pentru raspuns.Sau cum se calculeaza orele de noapte in grupa a doua si conditii deosebite,Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
Mara M, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mara M , utilizator 11:50, 26 Iunie 2020
Nu mi raspunde si mie cineva,multumesc.

Mara M a scris:

Cum se calculeaza orele de noapte din grupa a doua si conditii deosebite ,pentru reducerea varstei de pensionare?Am lucrat in grupa a doua de munca din martie 1985 până în 01 11 2011 pe trei schimburi.Mai puțin un an si jumatate schimbul 1 și 2,plus prenatalul si postnatalul, concediu de maternitate de 2 ani începând cu anul 1998 in acea perioada.Mentionez ca lucrez in acelasi loc de muncă din 1985 sunt născută în ianuarie 1967,cand pot sa ma pensionez.Dupa calcul meu am 8 ani si 8 luni de grupa cu procent 100%,se ia in calcul si cele 8 luni,ori numai 8 ani?Alta intrebare,perioada de prenatal si postnatal e cotizata in acea perioada a 1998 2000?Multumesc frumos pentru raspuns.Sau cum se calculeaza orele de noapte in grupa a doua si conditii deosebite,Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista varianta de pensionare? Mara M Mara M Buna ziua,am lucrat 35 de ani si 11 luni,varsta 53 și 6 luni ,locul de munca sa desfiintat am rămas acasă.In 2021 luna mai, ma încadrez la limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare art1580 art1580 buna ziua , va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa aflu varsta de pensionare conform noului cadru juridic cu referire la grupa I de munca. sunt barbat, ... (vezi toată discuția)
Calculul vechimii pentru grupa i si ii de munca cumulate Solomonea Solomonea Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri..... ! Tatal meu are varsta de 58 de ani si are munciti 11 ani la grupa I si 21 la grupa II ! Am inteles ... (vezi toată discuția)