avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Starea de urgenta vs Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Starea de urgenta vs Hotarare judecatoreasca

Starea de urgenta sau alerta "bate" o hotarare judecatoreasca de program vizitare minor? De cand a inceput pandemia nu mi-am mai luat copilul cf hotararii judecatoresti, nu l-am mai vazut de patru luni
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:38, 29 Iunie 2020
Nu bate nimic.. mergeti la un executor pt a pune in executare hotararea. Ati fost la vizita si nu v-a primit sau cum ?
Da, am fost la scara blocului, am sunat sa coboare copilul(are 12 ani impliniti) si mi-a spus ca nu ii da voie sa vina.
Pe starea de alerta nu aveti probleme.
Deja virusul domina clar situatia si este inutil sa zică ca se opune.
Va dura mult timp...pana sa.se.termine circul actual...
Problema este ca il baga pe copil in fata fortandu-l sa spuna ca nu vrea sa vina la mine in perioada asta cu pandemia. Copilul are 12 ani, poate avea castig de cauza maica-sa prin chestia asta?
Altfel, copilul se simte extraordinar la mine si cu.mine
Nu are castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca cu program de vizitare ... stefan_71 stefan_71 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca cu program de vizitare copil insa de 1 an si 3 luni nu a mai fost respectata de catre mama copilului din cauza ... (vezi toată discuția)
Relații personale cu minor Anisharobert31 Anisharobert31 Bună ziua! Am un băiat de 14 ani care conform unei hotărâri judecătorești definitive trebuie să meargă la tatăl său două zile. Eu mai am un copil de ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propie raspundere Andrei_C Andrei_C Motivul deplasarii in afara localitatii nr 9: -participarea la evenimente familiale, cu un numar restrans de persoane si respectarea regulilor de distantare ... (vezi toată discuția)