avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare barbat 63 ani
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare barbat 63 ani

Buna ziua,

tatal meu implineste 63 de ani in decembrie, are stagiu incomplet de cotizare- 21 ani, dintre care 13 ani lucrati in conditii deosebite. In plus, a facut facultatea de 5 ani si a stat 23 de luni in armata. In momentul de fata nu mai lucreaza si nici nu are perspective de angajare.
Se poate pensiona in aceste conditii? Exista vreo varianta sa poata sa se pensioneze daca nu are stagiul complet de cotizare?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2020
Mihaela0215, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumulare ani vechime liviupgr liviupgr Buna, Tatal meu are 61 de ani. Are 28 de ani vechime cu contributia la fondul de pensii a statului Roman, din care 13 ani lucrati in grupa a 2-a, plus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Pensionare ionitaaneta ionitaaneta Sotul meu,nascut la 23 oct.1952 cu activitate in munca incepind cu 15.10.1970 si pina in prezent( in acest interval a fost a fost in armata 1an si 4 luni) ... (vezi toată discuția)