avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reținere permis de conducere după accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reținere permis de conducere după accident

Bună ziua,
În urma cu 2 luni am avut un accident auto în care eu sunt vinovat pentru neacordare prioritate.
În urma accidentului celalalt conducător auto nu a pățit nimic, nici eu, doar prietena mea care era cu mine în mașină a avut o zgârietura la cap pentru care am chemat ambulanța ( nu a fost transportata la spital).
În urma accidentului mi-a fost reținut permisul de conducere dar nu știu pe ce perioada, mi s-a dat dovada cu drept de circulație valabila 15 zile pe care nu am mai prelungit-o.
Intrebare:
Cât durează pana se soluționează cazul?
Dacă nu am mai prelungit dovada, am întrat deja în perioada ee suspendare?

Am vorbit astăzi cu cei de la politia rutiera iar aceștia mi-au spus ca dosarul se afla la parchet, nu îmi pot da detalii despre sancțiuni momentan.

Alte discuții în legătură

Urgentare caz ikim23 ikim23 Buna seara. Sa va prezint problema mea.Acum 4 luni am avut un accident rutier, eu fiind soferul si vinovatul.La iesirea de pe autostrada A2 la sensul ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal acceident rutier fara victime Robertipopa Robertipopa Buna ziua. La inceputul lunii Decembrie, anul 2016, am avut un accident rutier. Nu am acordat prioritate si un alt conducator a intrat in mine, pe scurt sunt ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate MariaNemteanu MariaNemteanu Am si eu o cunostinta care a avut un accident in urmatoarele conditii: -semnul de prioritate nu a fost vizibil din cauza frunzelor unui copac, -masina care ... (vezi toată discuția)