avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stau in curte comuna cu sora si fratele meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stau in curte comuna cu sora si fratele meu

Buna seara, stau in curte cu sora, fratele si mama, toti avem copii, chiar si nepoti! Sora mea are un caine de rasa Amstaff, care de.a lungul timpului ne.a muscat pe toti, in ultima saptamana a muscat 4 persoane si sa dat si la nepotul meu de 3 ani, sora mea nu intelege sa o tina inchisa, suntem terorizati de catel, ce pot face? Cum putem rezolva asta?

Alte discuții în legătură

Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati in cazul in care cainele riposteaza Pavel.t2 Pavel.t2 Buna seara, am si eu o problema si aici sper ca pot gasi raspunsul Detin un caine considerat prin lege ca fiind caine agresiv, acesta fiind de rasa amstaff O ... (vezi toată discuția)
Discutii cu vecinul din cauza câinelui Enache Nicolae Enache Nicolae Buna seara am un vecin in care tine cîinele dat drumul in curte pe timpul zilei nu putem trece prin spatele casei si nici copii nu se pot juca în grădină ... (vezi toată discuția)