avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme cu vecinii

Buna seara. Ma confrunt cu o problema zilnica in privinta vecinilor. Locuiesc in Popesti-Leordeni, langa un bloc construit de un dezvoltator la distanta de 1m de gardul meu. Pe langa faptul ca toate gunoaiele pe care vecinii prefera sa le arunce pe geam ajung in curtea mea, exista vecini care, atunci cand fratele meu (11 ani) se plimba cu bicicleta prin curte, arunca diferite obiecte sau bucati de mancare dupa el. De asemenea, am niste vecini petrecareti, din acelasi bloc, care seara de seara se aduna in spatele cladirii si fac gratare, dau muzica tare sau zbiara/ injura ca la usa cortului (practic si-au montat si un cort, pentru ca in incercarea mea de a ii alunga dupa anumite discutii care nu au dus nicaieri, am mutat aspersorul mai aproape de gard iar stropii de apa ii udau si trebuiau sa se dea mai departe. Aparent problema aceasta a fost rezolvata cu un cort care sa ii fereasca de apa). In seara aceasta au pus o cutie de artificii lipite de gard, care nu numai ca m-au speriat din punct de vedere sonor, dar puteau sa incendieze si gardul, iar atunci cand am iesit speriata din casa in incercarea de a afla ce se intampla au inceput sa rada de mine. Mentionez ca politia nu rezolva niciodata nimic, deoarece unul dintre petrecareti este coleg. Ce pot face? M-au adus in culmea disperarii. Nu mai pot sta in curtea proprie deoarece aud numai organe genitale si batjocura.

Alte discuții în legătură

Sant in fata curtii decs decs Am un teren intravilan in jud. Giurgiu situat pe un drum secundar. Intre drum si gard exista un sant lat de 2m si 1.5m adancime. Pana cand s-au finalizat ... (vezi toată discuția)
Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul ... SANTANA2021 SANTANA2021 Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul public si a luat cam 2.5 metri din acest domeniu public si incluzand si stalpul de electricitate ... (vezi toată discuția)
Vecin periculos! bai bai Vecinul nostru este bolnav mintal,este batrin,umbla in baston,cind bea cinta si zbiara de unul singur continuu zi si noapte cite trei zile in sir,chiar ... (vezi toată discuția)