avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Buna ziua
Prezint urmatoarea situatie: in conditiile starii de urgenta, incepand cu data de 23 martie a.c., la firma la care lucrez, personalul tesa-proiectare a fost trimis in concediu de odihna timp in care si-a continuat activitatea la domiciliu. Din momentul in care zilele ce imi apartineau s-au epuizat, am continuat lucrul de acasa fiind pontat prezent la serviciu pana la data de 01.06 cand am revenit la programul normal. In prezent mi s-a comunicat ca pot beneficia de zile libere doar in conditia de “fara plata”. Mentionez ca nu au fost completate si semnate cereri de concediu.
As dori sa aflu daca masurile impuse au fost legale si daca exista vreo posibilitate de a obtine zile libere sub o alta forma decat “fara plata”?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 2 Iulie 2020
Este un non-sens : personalul tesa-proiectare a fost trimis in concediu de odihna timp in care si-a continuat activitatea la domiciliu.

Ori CO ori munca la domiciliu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Zi lucratoare 15 august lilid lilid Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: in data de 15 august (zi sarbatoare legala) o societatea a emis decizie in care este specificat ca toti salariatii ... (vezi toată discuția)
Concediu impus - ordonanta de urgenta 2020 Cristina Elena Mihai Cristina Elena Mihai Buna ziua,am si eu o intrebare,Datorită stării de urgenta impuse de Guvern am decis să stau acasa cu copilul minor, fiind plătită cu cei 75%.Din cate am ... (vezi toată discuția)