avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incident Masina - vecin problema
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incident Masina - vecin problema

Buna ziua,
Mi-am gasit masina in parcare cu pamant si pietris pe ea, la chedere, plafon si stergatoare. Pana sa observ, am apucat sa cobor un geam si astfel sa-l zgarii.

Vecinul de la parter a vorbit cu dezvoltatorul complexului sa-i aduca si sa-i puna pamant in curte. Tot procesul s-a desfasurat cu un utilaj ce a varsat, peste masina parcata, pamantul in curte.

Dezvoltatorul spune ca nu e vinovat si ca nu-si asuma raspunderea, iar vecinul zice ca e vina dezvoltatorului.
Vecinul, desi a beneficiat de acest serviciu, nu are factura.

Mi-a curatat masina cu un aspirator de mana si mi-a zis ca-mi plateste spalarea masinii.
Geamul a zis ca nu mi-l inlocuieste chiar si pe parbriz e posibil sa-mi fi facut unele zgarieturi.

Am vreo sansa sa-mi recuperez paguba?

Inginerii de santier mi-au spus verbal cat si pe whatsApp ca ei i-au oferit acest serviciu vecinului, dar ca nu au fost prezenti cand s-a adus pamantul si ca nu considera ca e raspunderea lor.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Vecinul își parchează mașină în fața curții mele pe drum ... asnat asnat Buna. Vecinul își parchează mașină în fața curții mele pe drum privat. Problema e că are și el spatiu in fata dar că să mă enerveze își ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)