avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul își parchează mașină în fața curții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul își parchează mașină în fața curții mele pe drum ...

Buna. Vecinul își parchează mașină în fața curții mele pe drum privat.

Problema e că are și el spatiu in fata dar că să mă enerveze își parchează mașină în fața curții cu toate că și el are spatiu in fata curții și parcare și unde a parcat din răzbunare este mai departe de casa lui. Insist: numai din răzbunare.

Eu am mai multe mașini și că fiecare vecini ne parcam mașină în fața curții. Este drum privat de 7 m latime care deservește doar casele de pe o singura latura.

Eu am venit de la serviciu și când am văzut mașină în fața curții i am ridicat ștergătoarele. A zis că îmi face dosar la poliție pentru distrugere.

Dacă el are curte, are spatiu ca mine in fața curții că să își parcheze mașina, nu este normal că el și aibă mașină în fața proprietății lui și eu să am mașină în fața proprietății mele cum fac toți vecinii?

Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
asnat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 16:52, 27 Octombrie 2024
11 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
E normal ca fiecare să-și parcheze mașina în fața curții sale, dacă se poate. În realitate, vedem cu toții cum se parchează. E vorba de civilizație. Cât privește amenințarea că vă face dosar la poliție, să-i urați vecinului succes!
12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
parcati si dvs in fata portii lui ca nu se supara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De Voicilas, cică are relații prin tribunal. Faza este că de când au venit ei majoritatea vecinilor avem reclamații la politie ba că e muzica tare, ba că latră câinele, ba că drumul a fost udat cu apa și își murdărește rotile.

Acum de exemplu și a luat copiii și nevasta a scos un casetofon mare și a pus rock sa meargă incontinuu pe balcon care este la aprox un 1 m de curtea mea. El a plecat de acasă. Poftim ce sa ii fac? Muzica merge incontinuu fara sa fie el acasa. Am și video pe telefon. Mi am dat seama că lângă mine s a mutat un vecin din iad cum zic americanii.

Gi Jane 2 eu personal sunt pacifist, nu îmi place să îi răspund cu aceași monedă. E probabil bolnav psihic. Nu știu cum de nu i a venit cineva de hac. Ieri și alaltăieri alerga cu mașina câinii maidanezi sa ii omoare. Mi a zis că vrea să ii omoare și să mi-i arunce în curte. E normal așa ceva în tara asta?

Ok. Pot depozita ceva gen bolovani, scânduri in fața curții?
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
asnat, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti depozita.
Glumiți? Pentru "ridicarea ștergătoarelor", unii s-au ales cu dosar penal; depinde cât de insistentă, și dispusă să cheltuiască, este "partea vătămată". Nu ne facem dreptate singuri, domnu' avocatĂ

Dorin Voicilas a scris:

E normal ca fiecare să-și parcheze mașina în fața curții sale, dacă se poate. În realitate, vedem cu toții cum se parchează. E vorba de civilizație. Cât privește amenințarea că vă face dosar la poliție, să-i urați vecinului succes!

Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
hotumattua, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa nu mai parcheze in curtea mea? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Ma deranjeaza foarte tare faptul ca diversi angajati ai firmelor din cladirile adiacente cladirii in care locuiesc, vin la servici si isi ... (vezi toată discuția)