avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul își parchează mașină în fața curții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul își parchează mașină în fața curții mele pe drum ...

Buna. Vecinul își parchează mașină în fața curții mele pe drum privat.

Problema e că are și el spatiu in fata dar că să mă enerveze își parchează mașină în fața curții cu toate că și el are spatiu in fata curții și parcare și unde a parcat din răzbunare este mai departe de casa lui. Insist: numai din răzbunare.

Eu am mai multe mașini și că fiecare vecini ne parcam mașină în fața curții. Este drum privat de 7 m latime care deservește doar casele de pe o singura latura.

Eu am venit de la serviciu și când am văzut mașină în fața curții i am ridicat ștergătoarele. A zis că îmi face dosar la poliție pentru distrugere.

Dacă el are curte, are spatiu ca mine in fața curții că să își parcheze mașina, nu este normal că el și aibă mașină în fața proprietății lui și eu să am mașină în fața proprietății mele cum fac toți vecinii?

Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
asnat, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 17:10, 21 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in realitate : un dosar penal nu inseamna decat o plangere intr-un dosar, mai departe, conteaza cu dosarul ce se va intampla si in cazul ridicarii unor stergatoare, nicaieri.
"Art. 143. -
Se interzice staţionarea voluntară a vehiculelor:
...
d) în dreptul căilor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice;"

Eu zic ca chiar daca drumul e privat, este asimilat drumului public in acesta situatie. Daca aveti poarta acolo si va obstructioneaza accesul, probabil politia il va amenda. Daca nu... nu aveti ce-i face. Dar nici el pentru ca-i ridicati stergatoarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa nu mai parcheze in curtea mea? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Ma deranjeaza foarte tare faptul ca diversi angajati ai firmelor din cladirile adiacente cladirii in care locuiesc, vin la servici si isi ... (vezi toată discuția)
Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)