avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... COVID SI DREPTUL DE A PERMITE SOTULUI REVENIREA LA ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

COVID SI DREPTUL DE A PERMITE SOTULUI REVENIREA LA MUNCA

Buna ziua,
Sunt casatorita si am 2 copii minori. SOtul meu a fost diagnosticat cu mai multe luni in urma cu afectiuni care in contextul infectiei cu Covid pot reprezenta comorbiditati (hipertensoune, obeziatate, insuficienta cardiaca).
Eu am sansa sa pot lucra de acasa din martie, iar el are un job care presupune numai lucrat de acasa. In ultima vreme insa s a pus problema reintoarcerii mele la birou si de aici problemele,
Sotul m a amenintat ca daca ma intorc la birou ma da fara din casa definitiv; ii e teama sa nu aduc virusul acasa. Il cred capabil sa ma izgoneasca, fiind o persoana violenta verbal, psihologic si fizic, inclusiv cu copiii (ex: pe 6 iunie a.c. l a lovit atat de tare pe baiat ca i a dat sangele pe nas). Imi este frica de el, are cunostinte la politia locala si protectia copilului.
Va rog sa mi spuneti ce mijloace legale am sa ma pot intoarce la birou si sa nu fiu data afara din casa. Multumesc,

Alte discuții în legătură

Divort la distanta Iness01 Iness01 Muncesc peste hotare, iar sotul e acasa cu baiatul de 17 ani. Celalalt mic de 5 ani e la soacra-mea (eu nu am parinti si nici ajutoare). Am plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Relații personale cu minor Anisharobert31 Anisharobert31 Bună ziua! Am un băiat de 14 ani care conform unei hotărâri judecătorești definitive trebuie să meargă la tatăl său două zile. Eu mai am un copil de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical albus albus Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)