avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua, mama mea a iesit la pensie acum 3 ani, iar intre timp a fost diagnosticata cu boala renala de gradul 4, aproape de dializa, plus ca a avut si ceva la creier si a ramas cu defect la mana dreapta, poate lua si pensie pe caz de boala, sau altfel de pensie?
Cel mai recent răspuns: Andyrey , utilizator 20:06, 7 Iulie 2020
Poate beneficia doar de o singură pensie.
Poate beneficia in schimb și de indemnizația de handicap. dacă va fi încadrată într-unul din gradele de handicap
Multumesc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sorinaga sorinaga In luna aprilie 2013, am fost diagnosticat cu tumora renala dreapta, carcinom cu celule renale papilar tip 2, trombi tumorali vena cava inferioara, iar in ... (vezi toată discuția)