avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... canalizare comuna a doua case,blocare acces un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

canalizare comuna a doua case,blocare acces un proprietar

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
in anul 2012 am realizat racordarea casei mele la canalizarea orasului. Proiectul tehnic al Companiei de Apa a impus ca singura solutie trecerea conductelor pe sub curtea casei vecine. Proprietara a fost de acord sa se racordeze si sa impartim cheltuielile pentru zona comuna de canalizare. Casa vecina a fost vanduta iar actualul proprietar imi cere sa accept restituirea cheltuielilor pentru partea comuna de canalizare si blocarea accesului meu la canalizare.
Poate obtine legal acest lucru?
Eu pot ramane legal racordata la canalizare fara acordul lui ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am achizitionat de curand o uscatorie. problema e ... garetbora garetbora Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute? ContSters24933 ContSters24933 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: terenul pe care se afla casa mea a facut parte dintr-un lot care acum vreo 20 si mai bine de ani (cu mult ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de proprietari s.sttefan s.sttefan Buna ziua Detin un garaj la subsolul unui bloc. Vă rog să-mi spuneti daca conform Legii 196 din 2018, art. 35 pct. 1, acest garaj face parte din condomeniu ... (vezi toată discuția)