avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Răzgândire divorț la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Răzgândire divorț la notar

Buna ziua cine poate sami spuna si mie daca nam cazut de acord asupra div la notar ce se antanpla daca nu semnez
Buna ziua,
Mergeti in instanta si atunci o sa decida instanta in locul dvs.
Da asta stiu da dom notar a anceput cu amenintari daca nui semnez si cand iam spus ca pot sa ma duc la copil sal vad a zis ca anunta politia si protectia copilului ca sa nu pot sami vad copilu pana nui semnez sunt obligat sai semnez
Nu sunteti obligata, insa daca ati depus cererea de divort si ati achitat si taxele aferente, veti pierde toti banii.
Domme acum am aflat ca domu e mediator si nu stiu daca are dreptul dea desface casatori mai ales ca nici autoritatea tutelala nu a anuntato ca mam interesat vreau sa stiu daca el ca mediator poate desface casatoriile
Nu aveti nicio obligatie sa semnati ceva ce nu va convine, sa cheme politia daca are motiv...
Aveti obligatia doar de achitare a onorariului pentru serviciile prestate, restul... sa fie sanatos.
Politia si DGASPC pot chema mama copilului, daca nu va intelegeti... si dvs aveti dreptul de a divorta in instanta si tot acolo se vor stabili si cuantumul pensiei alimentare, domiciliul minorilor, program de vizita...

Alte discuții în legătură

Nu vreau sa divortez ... ajutati-ma adibulbi adibulbi Nu vreau sa divortez ,, va rog ajutati-ma . Pe scurt: in ultima perioada ne amers mar rau cu banii adica sa simtit criza asta ..sotia mea in fiecare dupa ... (vezi toată discuția)