avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA stimulent de insertie

Buna ziua, am nevoie sa ma ajutați cu o informație.

Fetița împlinește 2 ani in 15 oct, si ar trebui sa ma întorc la serviciu in 15 august( imi iau o marja de 2 zile, deci 12 August).Trebuie sa-mi deschid Pfa pt ca angajatorul vrea sa închidă firma si sa trecem toti pe contracte de colaborare. As vrea sa stiu cu ce data ar trebui sa-mi deschid Pfa-ul pt a putea beneficia de stimulentul de inserție in valoare de 650 lei pana la vârsta de 3 ani a copilului. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)
Stimulent Nucolas Nucolas Daca vreau sa iau stimulentul de insertie trebuie sa merg la munca numai 60 de zile sau un an cat beneficiez de stimulent?? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)