avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Daca vreau sa iau stimulentul de insertie trebuie sa merg la munca numai 60 de zile sau un an cat beneficiez de stimulent??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 29 Septembrie 2017
Nucolas a scris:

Daca vreau sa iau stimulentul de insertie trebuie sa merg la munca numai 60 de zile sau un an cat beneficiez de stimulent??

......




Salut nu sunt avocat ,sunt utilizator. Sper sa te ajut ,eu iau acuma stimulent de inserție. A 2-a oara deja. Ca sa beneficiezi de stimulent de inserție trebuie sa ai o adeverință de venit pe ultimele 12 luni lucrate și se calculează media salariului care l.ai avut și beneficiezi de un stimulent /indemnizație de 50 %din media salarială timp de 24 luni sau dacă ești C.C.C. Și te întorci în a 11 luna beneficiezi de 13 luni cât au mai rămas. Sau pana la 3 ani în cazul copilului cu handicap. Sper sa nu te încurc tare dacă am greșit cu vreo.o informație.
Deci copilul face pe 30 noiembrie 2 ani. Pentru stimulent pana la 3 ani trebuie sa merg la munca numai 60 zile inainte sa implineasca varsta sau 12 luni cat iau stimulentul??
Trebuie sa reveniti in activitate inainte de 30.09.2017 pentru a primi stimulent pana cand copilul implineste varsta de 3 ani.

Valoarea stimulentului este de 650 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Pufesita Pufesita Buna ziua.Sunt in indemnizatia de crestere a copilului.Vroiam sa va intreb,am inteles ca daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție 1 an și 10 luni, 650 lei, buna ziua! ... ..sorin, ..sorin, Stimulent de inserție 1 an și 10 luni, 650 lei, Buna ziua! Daca in timpul c.c.c, lucrez la vârsta de 1 an și 10 luni mai beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)