avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituire taxa auto 2020
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituire taxa auto 2020

Buna ziua, Am cumparat o masina noua in octombrie 2014 pentru care am achitat taxa auto de mediu. Nu am facut cerere de restituire pentru ca nu am gasit documentul de plata catre ANAF si am crezut ca nu am platit aceasta taxa la momentul cumpararii. Se mai poate cere restituirea acestei taxe? Care sunt solutiile?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Taxa auto dorintabv dorintabv Buna ziua, Din motive obiective am depus cererea de restituire taxa auto dupa data de 31.08.2018. Cauza: nu am gasit chitanta prin care am depus in 2014 taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto recuperata zexu zexu Buna ziua! Am achizitionat in anul 2008 o masina cu motor de 2497 cmc de la un baiat care a adus-o din Germania. Mentionez ca masina era gata inmatriculata, eu ... (vezi toată discuția)