avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie copil

buna ziua. Lucrez in industria videochatului de 5 ani si mi-as dori sa adopt un copil foarte mult. Am o situatie materiala foarte buna. Este posibil acest lucru legal si moral? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adidana86 , utilizator 18:56, 9 Iulie 2020
Buna ziua,
Da, se poate.
Primul pas este sa mergeti la http: //andpdca.gov.ro
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2020
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
eu sunt un model independent, lucrez de acasa si nu stiu care ar fi procedura pentru a demonstra aceste venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa studio de videochat ca si model? heets1337 heets1337 Buna ziua , lucrez la un studio de videochat ca si model , as dori sa renunt si sa incep independent in aceasta industrie , pe internet nu prea am gasit ... (vezi toată discuția)
Taxe/impozite pt model independent in videochat vodafone2014 vodafone2014 Buna ziua Acum 2 ani am lucrat in studio de videochat iar la sfarsitul anului mi s-a dat o adeverinta cu care am declarat veniturile la ANAF. De atunci ... (vezi toată discuția)
Acuzatii la divort maria8888 maria8888 Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata.... sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)