avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizie pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizie pensie de boala

Am obtinut decizia de pensionare cu drept de munca 4 ore/zi,dar ma intereseaza daca pentru aceste 4 ore in care eu pot lucra, firma imi poate face dosar pentru somaj
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:33, 16 Decembrie 2009
1. Nu puteti sa beneficiati si de pensie si de indemnizatie de somaj, in acelasi timp.
2. Daca vrea sa va ajute firma va poate face un contract individual de munca cu 4 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul iii stromelectro stromelectro Un salariat are decizia de pensionare , gradul III de invaliditate 1.In cazul in care el vrea sa lucreze cele 4 ore pe zi, firma este obligata sa-l pastreze? ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul iii calin-alin calin-alin sint in pasul de a baga dosarul la casa de pensii si mi se cere demisia de la locul de munca unde lucrez, am vrut ca sa-mi dea ceva de 4 ore, dar au spus ca ... (vezi toată discuția)
Somaj morariuioan morariuioan dupa 180 de zile de concediu medical am primit decizie de incapacittate de munca grad 3 cu 4 ore de munca.Ultima zi de concediu fiind in 4 dec .Firma m-a ... (vezi toată discuția)