avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz Politia Rutiera ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz Politia Rutiera ?

Buna Ziua imi cer scz pt deranj dar as dori un mic ajutor sub forma unei lamuriri .
Mi sa retinut permisul de conducere fiind-ca am refuzat testarea cu echilotestul din mana politistului motiv pandemie covid pt faptul ca nu mi sa putut confirma ca aparatul este steril virusul rezistantand pe suprafetele de plastic pana la 72 de ore , am acceptat sa mi se traga sange pentru analize , agentul mi-a retinut permisul si mi-a dat o dovada de 5 zile de circulatie si a spus sa-mi platesc analizele , eu i-am explicat ca nu am bani , atunci dansul mi-a sus ca raman fara permis pana o sa aibe politia bani sa-mi plateasca analizele adica nici-odata si raman fara permis pana vine rezulatatul de la sange fiind-ca dansul nu-mi poate incheia procesul verbal si eu clar ca n-am sa pot depunde contestatie , intrebarea este eu am sa raman pieton cum a spus domnul agent sau politia rutiera e obligata sa-mi dea alta dovada de circulatie pana imi incheie procesul verbal ca sa pot depunde contestatia , metionez ca ... pe dovada mea de circulatie unde scrie ... prezenta s-a elibera in baza procesului-verbal seria ; nu este trecut nimic adica linie , din data , nu este trecut nimic la fel linie

Cu stima ; Danuletiu Paul Ninno
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2020
PaulNinno, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - refuz testare cu etilotestul, lipsă pv PaulNinno PaulNinno Buna Ziua imi cer scz pt deranj dar as dori un mic ajutor sub forma unei lamuriri . Mi sa retinut permisul de conducere fiind-ca am refuzat testarea cu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat PaulNinno PaulNinno Buna Ziua imi cer scz pt deranj dar as dori un mic ajutor sub forma unei lamuriri . Mi sa retinut permisul de conducere fiind-ca am refuzat testarea cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat Radu_M Radu_M BUNA.DE CURAND MI A FOST SUSPENDAT PERMISUL DE CONDUCERE PE 3 LUNI DATORITA FAPTULUI CA AM CONDUS SUB INFLUENTA ALCOOLULUI.IN PRIMA FAZA MI S A ELIBERAT O ... (vezi toată discuția)