avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

BUNA.DE CURAND MI A FOST SUSPENDAT PERMISUL DE CONDUCERE PE 3 LUNI DATORITA FAPTULUI CA AM CONDUS SUB INFLUENTA ALCOOLULUI.IN PRIMA FAZA MI S A ELIBERAT O DOVADA DE CIRCULATIE PE 15 ZILE , PANA LA VENIREA REZULTATELOR DE LA INSTITUTUL MEDICO-LEGAL.(CU MENTIUNEA : 0.25 SI 0.10 A DOUA ALCOOL IN SANGE -DECI DEPARTE DE A FI CAZ PENAL-FIIND VORBA DOAR DE CONTRAVENTIE). PROBLEMA APARE IN ACEST MOMENT . MI A FOST RETINUTA DOVADA DE CIRCULATIE , ELIBERANDU MI ALTA DOVADA , DAR FARA DREPT DE CIRCULATIE; IN SCHIMB PROCESUL VERBAL NU POT SA MI L ELIBEREZE DATORITA FAPTULUI CA POLITISTUL CARE MA OPRIT SI ERA DE SERVICI IN ZIUA RESPECTIVA ESTE IN CONCEDIU.AM CERUT PROCESUL IN REPETATE RANDURI PENTRU A PUTEA DEPUNE CONTESTATIE , IN SCHIMB CEI DE LA POLITIE IMI REPETA FAPTUL CA NU POT SA MI ELIBEREZE PROCES VERBAL IN LIPSA AGENTULUI IN CAUZA.
MI S A COMUNICAT CA POT SA DEPUN CONTESTATIE IN CONTENCIOS ADMINISTRATIV.VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI , AM MARE NEVOIE DE PERMIS.
Cel mai recent răspuns: ContSters56628 , utilizator 19:36, 3 Noiembrie 2009
Daca nu ai scrie cu majuscule sa ne obosesti ochii, poate ai primi si raspuns de la consilierii de pe aici. Da, asta e solutia pana vine agentul din concediu: ii dai in judecata in contencios si pana se finalizeaza dosarul trec cele 3 luni si iti reiei permisul. Simplu, nu? Te lupti cu morile de vant. Cu cat vrei sa grabesti procedura, cu atat mai mult te franeaza militienii prin comportamentul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal intocmit dupa 14 zile de la retinerea permisului cyan cyan Art.97-OUG 195/2002 (2) Retinerea permisului de conducere ori a certificatului de inmatriculare sau de inregistrare se face de catre politistul rutier, \"de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie bobovlad bobovlad Buna seara, Aseara, in jurul orei 21.00, ieseam de pe Bucuresti Ploiesti pe Soseaua de Centura, pentru a ma indrepta spre Urziceni - Buzau - Galati. Intr-o ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere albutadani albutadani buna ziua .va rog sa ma ajutati cu un raspuns.circulam in localitatea ciorogarla S.A.I, am fost oprit de un agent de politie care mi- a comunicat ca am ... (vezi toată discuția)