avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere permis de conducere

buna ziua .va rog sa ma ajutati cu un raspuns.circulam in localitatea ciorogarla S.A.I, am fost oprit de un agent de politie care mi- a comunicat ca am depasit neregulamentar mi-a cerut sa ii prezint.am fost actele impreuna cu permisul,domnul respectiv mi-a intocmit pv,invocand articolul 120 litera c sau e nu se prea intelege bine ,am primit amenda 300 ron si mi-a retinut si permisul eliberandu-mi si dovada cu drept de circulatie 15 zile,.eu am domiciliul in judetul giurgiu si nu stiu ce trebuie sa fac mai departe .,pentru ca nu stiu care este durata de suspendare a permisului si nu stiu la care inspectorat de politie trebui sa merg,am fost azi la giurgiu dar in baza de date de acolo nu apaream cu nimic.,mentionez ca am permis de 8 ani si nu am avut nici o abatere pana acum. amenda am platit-o 120 de ron imediat dar nu am idee cum sa procedez mai departe.va multumesc anticipat:oops:
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 19:14, 3 Decembrie 2009
contestatie la pv de suspendare a permisului
Daca ati primit procesul verbal si va considerati nevinovat puteti depune la instanta de judecata plangere contraventionala impotriva procesului acestuia in termen de 15 zile. Si solicitati eliberarea unui certificat de grefa si cu acesta mergeti la politie si solicitati sa vi se restituie permisul retinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit procesul verbal Rundmc Rundmc Buna ziua Am depasit masina de politie pe trecerea de pietoni. Am fost oprit de catre agent care a fost singur in masina . Mi-a fost suspendat permisul ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Loncar Loncar Buna ziua Logodnicului meu i s-a retinut permisul de conducere pt 90 zile ,aseara pt o alcoolemie de 0,24 in aerul expirat.Nu este cetatean roman si v-a ... (vezi toată discuția)