avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigii verbale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigii verbale

Bună ziua. Casa și gradina cumparata în urma cu 22 ani, cu suprafața de 8 arii cota din 24 de arii.terenul este împrejmuit din gard vechi de 50 de ani făcut de vecinul meu din dreapta .acel gard este la locul lui și acum după 22 de ani. La actualizarea datelor cadastrale cu măsurarea din nou a terenului am aflat ca eu am 15 arii în loc de 8.și mi sa spus, da eu am plătit impozit pe 15 ari este al meu ca folosință dar pe 7 arii este proprietar statul roman. Vecinul nu a zis niciodată ca nu este bine gardul, doar așa lam găsit gând am cumpărat casa.acum succesorii după moartea vecinului au vândut căsuța și noul cumpărător zice ca pe acte are 19 arii și în teren doar 16, 5 arii la un an după ce a intabulat.întrebarea mea, poate prin lege sa îmi dărâme anexe gospodărești, acum după 22 de ani de indiferenta și nepăsare? Eu nu pot beneficia de uzurcapiune sau știu eu ce atuuri? P România e de partea mea în ce consta măsurătorile și situația data.aștept un răspuns ca am un stres. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Vecin intabulat peste gardul meu Daniel.13 Daniel.13 Dețin o proprietate (casă bătrânească cu curte și grădină). Atunci când am intabulat proprietatea nu am găsit la primăria de care aparțin planul ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta cu excedent de teren din proprietatea altcuiva francisc1959 francisc1959 Buna ziua! As avea nevoie de sfatul Dvs. in urmatoarea situatie: In anul 2000 am cumparat o casa cu gradina. Mentionez casa si gradina erau imprejmuite ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gardul vvvv vvvv Buna ziua, Problema pe care o voi mentiona acum, are o vechime de peste 15 ani, iar ea tot persista. Acum 15 ani, vecinul din stanga casei a decis ca, ... (vezi toată discuția)