avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de patrimoniu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de patrimoniu

Daca un imobil in care isi desfășoară activitatea o unitate de invatamant conexa a MEC face parte din lista de bunuri imobile ale statului (nominalizat in H.G.), cum este posibil ca Primaria pe raza careia se afla imobilul sa spuna prin secretar ca ii apartine acesteia ? Cum putem face cadastru ? Avem adeverinta de rol de la Primarie, Decizie de la ISJ (este virba despre o structura) si un document de acum 25 de ani - transfer de patrimoniu (de la o Casa de copii) - cu datele cladirii si valoarea de atunci. Pe acest document au semnat reprezentantii ISJ si ai Casei de copii.
Primaria poate ignora o HG ( de fapt, imobilul este mentionat in toate HG privind inventarul bunurilor statului) ? Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 12 Iulie 2020
raymona neacsu, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare hotarare consiliu local poliacov poliacov Buna ziua. In 2009 scoala A si scoala B ( corpuri de cladiri invecinate) sunt comasate de catre Inspectorat Scolar printr-o decizie. In acelasi an, primaria ... (vezi toată discuția)
Dubla taxare/valoare de inventar Undertaker Undertaker Am si eu 2 intrebari: 1. Stie cineva vreun text legal care sa interzica expres dubla impozitare/taxare? As vrea un raspuns mai detaliat gen art. nr... din ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Diana Pilat Diana Pilat Buna ziua,am o întrebare în legătură cu fiscalul pt o mașină înmatriculată în România ,că sa il elibereze trebuie obligatoriu plătite toate taxele ... (vezi toată discuția)