avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Colet retinut biroul vamal Otopeni bucuresti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Colet retinut biroul vamal Otopeni bucuresti

Buna ziua.Am platit pentru un colet cu niste cabluri adaptoare auto un furnizor din china.Persoana respectiva mi-a spus ca are depozit in germania si ca va trimite de acolo direct. Am verificat coletul si parea blocat de pe data de 2 iulie iar acolo era trecuta mentiunea "Your package has been delayed due to a Government regulatory agency hold." Am sunat de nenumarate ori la Ups si mi-au spus ca nu au ce face fiindca e retinut de biroul vamal otopeni si sa le dau un mail sa intreb de ce.Le-am dat 4 mail-uri si nu au raspuns .La telefon mi-a raspuns o doamna foarte foarte greu si mi-a spus ca e posibil ca acest colet sa fi venit din china si sa nu aiba formalitatile vamale facute si ca de asta a fost retinut.Incredibil,nu ma anunta nimeni desi sta de nu stiu cate zile acolo.Nu mi se pare deloc normal,nimeni nu comunica cu nimeni,nu mi se raspunde la mail-uri,nu mi se spune ce am de facut ,doar sa "astept " si astept deja de 10 zile .Ce pot face in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: gabi123332 , utilizator 12:19, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
imputerniciti un comisionar vamal care are birou la Otopeni sa faca vamuirea in numele dvs. vamuirea este o operatie comerciala, pentru profesionisti.
Problema rezolvata .Flux prea mare de colete,lipsa de personal ,lipsa tehnologie,lipsa infrastructura,lipsa comunicare intre institutii si firmele mari de curier precum ups si dhl.Am auzit de multe cazuri de colete blocate in biroul vamal otopeni desi aveau toate actele.Pot fi blocate de 12,15 zile minim si nimeni nu-ti da nici un raspuns concret .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vamale prea mari dimlight dimlight Buna ziua, am fost anuntata astazi ca urmeaza sa intre maine un colet venit din China in tara in valoare de aproximativ 50$ prin compania GLS. Ei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Import persoana fizica blocat dhl ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Am comandat din china niste huse de telefon albe (350 buc.) pe care vreau sa le donez ca persoana fizica,catre o gradinita in mediul rural pentru a ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)