avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte provizorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte provizorie

Bună seară sunt din bihor si am mers în Constanța să mă angajez printr-un anunt pe net, ulterior gândeam plecat din gara mi-a furat un țigan dosarul cu actele
Am mers la poliție sa vad ce pot face si nu pot sa mi fac nici provozoriu... in cele din urmă am gasit un loc la negru sa lucrez, dar încă nu pot să-mi fac actele.... Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Furt din locuinta deea_seer deea_seer Buna ziua. In urma cu 4 ani am fost plecat pe o perioada de 6 luni din tara. Pe data de 8 martie 2010 am ajuns acasa si casa imi era sparta. Am sesizat politia ... (vezi toată discuția)
Problema furt bani Simi25 Simi25 Buna seara, as dori cateva sfaturi privind urmatoarea situatie: Lucrez de 2 saptamani la un cabinet veterinar, mi s-a zis ca sunt in perioada de proba ... (vezi toată discuția)
Legile in grecia cristachealexandra cristachealexandra buna seara, am o mare nedumerire in ceea ce priveste legile din grecia si modul in care o persoana poate fi acuzata ca a savarsit o anumita infractiune, ... (vezi toată discuția)