Buna ziua. In urma cu 4 ani am fost plecat pe o perioada de 6 luni din tara. Pe data de 8 martie 2010 am ajuns acasa si casa imi era sparta. Am sesizat politia au venit au luat amprente declaratii si eu plecat. Cand am fost sa ma interesez despre caz politia a spus ca cele 2 amprente gasite in casa nu corespung cu alte amprente din baza lor de date.A mai trecut cateva luni si am mers din nou sa vad ce se mai intampla cu acel dosar atunci au zis ca amprentele sunt ale unei persoane care a mai facut puscarie pentru furt dar nu il poate audia ca nu este in judet. Intre timp am gasit un obiect dintre cele furate am mers la politie si am anuntat ca am gasit un obiect. Ei au fost la cel care am gasit produsul au luat o declaratie si el a zis la politie ca il are de la alta persoana, a audia si acea persoana dar a zis ca il are de la o persoana care nuj nimic despre ea. Iar in 3 ani de zile nu sa rezolvat nimic cu toate ca am gasit un lucru din cele furate. Ce pot face in cazul asta? Cand au fost audiati nu era normal sa ma cheme sa vad ce declaratie da acele persoane?
Cand am mers acum cateva luni am fost informata de catre cel care se ocupa de caz ca dosarul este trimis la sediul politie din Piatra Neamt dar nu sa mai facut nimic in legatura cu el cica nu probe.Cu toate sa se stie cine este autorul jafului.