avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O fapta foarte grava furt
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O fapta foarte grava furt

Buna ziua !
Am o mare nelamurire la cum functioneaza sistemul de justitie .
Vineri seara mi-a fost furata masina , respectivul a facut accident , fara carnet si beat . Masina are dauna totala . Am vandut-o deja cu 3.500 lei la unul care se ocupa cu piese second hand .
Respectivul este recidivist . A mai luat prin suspendare niste ani .
1 . Cu se face ca politia la eliberat la cateva ore dupa accident ? De ce nu este arestat ? Avand in vedere o fapta asa de grava . el a mers 32 km cu ea , a traversat un oras intreg , de la un cap la altul . Daca am depus plangere Nu se face o aresteare in asemnea cazuri ?
2 .Cum imi recuperez paguba ? . Avand in vedere ca ala nu are absolut nimic ? Nu are casa , servici , toti banii care ii castiga ii da pe droguri ........
3. Cum functioneaza treaba ? asata ma supara . Daca eu am depus plangere ca mi-a fost masina furata , politia la adus de la spital inaintea mea. Eu am intrat dupa el ...... De ce nu este arestat , asta nu inteleg ? El poate fugi acum
4 . Eu bag mana in foc ca nu a fost singur desi asa declara el . De ce politia nu a luat amprente sa se vada cati au fost in masina ? Nu inteleg absolut nimic .

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: stef26 , utilizator 16:50, 12 Februarie 2013
1-In conditiile in care autorul este confirmat,urmeaza ca autoritatile competente in cercetare sa dispuna concluzii
2-Nu aveti polita CASCO ?
3-In cursul cercetarii penale aveti dreptul sa staruiti la nivelul organelor responsabile,pentru clarificarea aspectelor care va suscita interesul
Va multumesc pentru raspuns !

Nu am casco ! Si oricum masina avea 6 ani ! Eu am inteles ca daca masina este veche primesti putin pe ea . Cam 30 % din valoarea estimata .
,,
In conditiile in care autorul este confirmat,urmeaza ca autoritatile competente in cercetare sa dispuna concluzii

,,
Nu se face pe loc ? Chiar dureaza chestia asta ? Si daca dureaza , cat o sa stau in dubii cu ce fac politistii acolo ? Cand mi se confirma ca asta e hotul ?

In cursul cercetarii penale aveti dreptul sa staruiti la nivelul organelor responsabile,pentru clarificarea aspectelor care va suscita interesul


Au zis ca ma suna ei .. De vineri pana acum sunt 4 zile aproape 5 zile .

Cam cat ar fi pedeapsa in cazul de fata ? Furt , beat si fara carnet la volan distrugere de bunuri si recidivist ..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat pt a-mi lua un stres Radu87 Radu87 Pe data de 11.08.2013, m-am dus cu un cuplu ( fata ( A ) + baiat ( B ), necasatoriti ), cu masina mea personala la o cabana pe munte. Ajunsi la ... (vezi toată discuția)
Persoana accidentata data in judecata de casco adrianapetre adrianapetre Buna ziua, Va descriu, pe scurt, urmatoarea situatie, cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva sfaturi, in masura in care este posibil: - Octombrie 2013: un ... (vezi toată discuția)
Arestare onoono onoono Un prieten de al meu a fost beat si a spart cateva masini luand niste casetofoane dar nu le-a vandut nu a facut absolut nimic cu ele doar le tinea in casa, iar ... (vezi toată discuția)