avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O fapta foarte grava furt
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O fapta foarte grava furt

Buna ziua !
Am o mare nelamurire la cum functioneaza sistemul de justitie .
Vineri seara mi-a fost furata masina , respectivul a facut accident , fara carnet si beat . Masina are dauna totala . Am vandut-o deja cu 3.500 lei la unul care se ocupa cu piese second hand .
Respectivul este recidivist . A mai luat prin suspendare niste ani .
1 . Cu se face ca politia la eliberat la cateva ore dupa accident ? De ce nu este arestat ? Avand in vedere o fapta asa de grava . el a mers 32 km cu ea , a traversat un oras intreg , de la un cap la altul . Daca am depus plangere Nu se face o aresteare in asemnea cazuri ?
2 .Cum imi recuperez paguba ? . Avand in vedere ca ala nu are absolut nimic ? Nu are casa , servici , toti banii care ii castiga ii da pe droguri ........
3. Cum functioneaza treaba ? asata ma supara . Daca eu am depus plangere ca mi-a fost masina furata , politia la adus de la spital inaintea mea. Eu am intrat dupa el ...... De ce nu este arestat , asta nu inteleg ? El poate fugi acum
4 . Eu bag mana in foc ca nu a fost singur desi asa declara el . De ce politia nu a luat amprente sa se vada cati au fost in masina ? Nu inteleg absolut nimic .

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: stef26 , utilizator 16:50, 12 Februarie 2013
1-In conditiile in care autorul este confirmat,urmeaza ca autoritatile competente in cercetare sa dispuna concluzii
2-Nu aveti polita CASCO ?
3-In cursul cercetarii penale aveti dreptul sa staruiti la nivelul organelor responsabile,pentru clarificarea aspectelor care va suscita interesul
Va multumesc pentru raspuns !

Nu am casco ! Si oricum masina avea 6 ani ! Eu am inteles ca daca masina este veche primesti putin pe ea . Cam 30 % din valoarea estimata .
,,
In conditiile in care autorul este confirmat,urmeaza ca autoritatile competente in cercetare sa dispuna concluzii

,,
Nu se face pe loc ? Chiar dureaza chestia asta ? Si daca dureaza , cat o sa stau in dubii cu ce fac politistii acolo ? Cand mi se confirma ca asta e hotul ?

In cursul cercetarii penale aveti dreptul sa staruiti la nivelul organelor responsabile,pentru clarificarea aspectelor care va suscita interesul

Au zis ca ma suna ei .. De vineri pana acum sunt 4 zile aproape 5 zile .

Cam cat ar fi pedeapsa in cazul de fata ? Furt , beat si fara carnet la volan distrugere de bunuri si recidivist ..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat pt a-mi lua un stres Radu87 Radu87 Pe data de 11.08.2013, m-am dus cu un cuplu ( fata ( A ) + baiat ( B ), necasatoriti ), cu masina mea personala la o cabana pe munte. Ajunsi la ... (vezi toată discuția)
Furt in olanda ade90 ade90 am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa ... (vezi toată discuția)
Persoana accidentata data in judecata de casco adrianapetre adrianapetre Buna ziua, Va descriu, pe scurt, urmatoarea situatie, cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva sfaturi, in masura in care este posibil: - Octombrie 2013: un ... (vezi toată discuția)