avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt in Olanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt in Olanda

am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa furata..este d vineri de la ora 16 si nici pana azi nu i.au dat drumul..ea este la prima abatere..imi puteti spune ce se va intampla cu ea???ce pedeapasa ii vor da ?sau in cat timp ii da drumul?
Cel mai recent răspuns: lobok , utilizator 14:33, 29 Noiembrie 2023
Buna seara!

Unde se afla acum?

buna seara..este in olanda
imi puteti spune ceva..in legatura cu cele spuse mai sus...
Din pacate nu va pot ajuta. Legile din Olanda difera de cele din Romania, si nu va pot raspunde la intrabarile dvs.

Cu stima.
Pentru o singura gainarie o vor retine doua saptamani sau cateva luni, cel mult. Daca e recidivista, va lua mai mult. Teoretic, pedeapsa pentru furt e pana la patru ani de puscarie, dar judecatorii olandezi sunt destul de indulgenti si rar aplica o astfel de pedeapsa. Va scapa mai usor daca va coopera cu Politia si-si va recunoaste vina. Daca incepe sa planga ca e saraca si n-are din ce trai si sa spuna ca-i pare rau si nu mai face ii va impresiona pe politisti, daca va face pe dura ii va enerva.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Situatie : o infractiune de furt , pronuntata in olanda si pedepsita ... rcqm rcqm Situatie : O infractiune de furt , pronuntata in Olanda si pedepsita cu 1 saptamana de inchisoare poate fii rejudecata in Ro , dupa legea romana , conform ... (vezi toată discuția)
Furt dintr-un magazin din olanda Anonimusss991299 Anonimusss991299 Bună, acum ceva timp am furat dintr-un magazin din olanda. Am fost la poliție, am dat declarații, am plătit si o amendă dupa un timp.. Acum am primit alt ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)