avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt dintr-un magazin din olanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt dintr-un magazin din olanda

Bună, acum ceva timp am furat dintr-un magazin din olanda. Am fost la poliție, am dat declarații, am plătit si o amendă dupa un timp.. Acum am primit alt plic ca trebuie sa merg in instanta, aveți idee ce se poate întâmpla? Pot face pușcărie? Tin sa menționez ca ei au spus ca putem lucra in folosul comunității
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:38, 22 Septembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general judecatorii olandezi dau pedepse blande pentru mici gainarii (dar nu daca v-ati facut din asta o profesie).
Este prima oara... Si mi-a cerut sa ma prezint la tribunal.. Pot fi si arestată? Tin să menționez din nou ca este prima oara când fac asta..mulțumesc frumos pentru răspuns. Aș dori să vorbesc in privat cu dumneavoastră. Îmi puteți lăsa o adresă de e-mail? tgeorgescu a scris:

In general judecatorii olandezi dau pedepse blande pentru mici gainarii (dar nu daca v-ati facut din asta o profesie).

In Olanda au fost date pedepse cu munca in folosul comunitatii pentru incest sau viol. Deci ce sa mai vorbim despre furt. Ce nu-i place justitiei olandeze este sa negati ca sunteti vinovat, desi exista dovezi solide la dosar.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

Buna ziua am o intrebare daca se paoate va rog mult daca un prieten o luat doua telefoane mobile dela fabrica care lucra si lau prins si nu iau dat drumul ori trecut 48 de oare si nu avem nici un raspuns
tgeorgescu a scris:

In general judecatorii olandezi dau pedepse blande pentru mici gainarii (dar nu daca v-ati facut din asta o profesie).

Alte discuții în legătură

Situatie : o infractiune de furt , pronuntata in olanda si pedepsita ... rcqm rcqm Situatie : O infractiune de furt , pronuntata in Olanda si pedepsita cu 1 saptamana de inchisoare poate fii rejudecata in Ro , dupa legea romana , conform ... (vezi toată discuția)
Furt in olanda ade90 ade90 am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa ... (vezi toată discuția)
Cod penal olanda Ionut_lz Ionut_lz Stie cineva la ce pedeapsa sa ma astept pentru ca am dat o palma la fund unei femei?Incadrarea este:artikel 246 wetboek van strafrecht,cazierul imi este ... (vezi toată discuția)