avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Situatie : O infractiune de furt , pronuntata in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Situatie : O infractiune de furt , pronuntata in Olanda si pedepsita ...

Situatie : O infractiune de furt , pronuntata in Olanda si pedepsita cu 1 saptamana de inchisoare poate fii rejudecata in Ro , dupa legea romana , conform art 9 alin 2 , va rog ?
Cel mai recent răspuns: lobok , utilizator 14:40, 1 Decembrie 2023
Daca ati fost condamnat nu puteti fi judecat si in Romania.
Mergeti cu actele la avocat daca vreti sa va lamuriti juridic pentru ca dreptul este destul de complicat in anumite situatii.
Multumesc pt raspuns !
Nu este cazul meu , scriu pt o ruda ,care are deja avocat .
In Ro a fost chemata la comisie rogatorie , unde i s-a adus la cunoștință ca ,a primit o pedeapsa de 1 saptamana de închisoare, pt furt din magazine .
Situația ma intriga foarte mult . Furtul a avut loc in 2014 , iar hotărârea din Olanda s-a pronunțat in 2016 .
Ce interes are partea olandeza sa cheltuiască o suma apreciabila ( cheltuieli judecatoresti ,traducere , comisie rogatorie ) pentru o saptamana de detenție ???
Buna ziua domnul claudiu am o intrebare va rog mult daca se paoate un prieten o luat doua telefoane mobile dela o fabrica care lucra iel dela banda si lau prins si o venit politia si lau dus la post si nu iau mai dat drumul_o trecut 48 de oare si nu avem nici un raspuns dela iel domnul claudiu si ieste prima data nu o mai avut nimica ieste aici in olanda cese poate_antmpla !

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca ati fost condamnat nu puteti fi judecat si in Romania.
Mergeti cu actele la avocat daca vreti sa va lamuriti juridic pentru ca dreptul este destul de complicat in anumite situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in olanda ade90 ade90 am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe viata in afara tarii alinaganea32 alinaganea32 buna ziua as dori sa stiu la o condamnare pe viata in afara se poate face rejudecare? care sunt incadrarile juridice? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Transferare persoana condamnata andrei_2010 andrei_2010 am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu este arestat in italia in baza unei fapte pe care a facut-o in 2000 atunci a fost si judecat si a primit o ... (vezi toată discuția)