Buna ziua.Am o intrebare si v_as ruga daca puteti sa i-mi raspundeti urgent.Am o prietena care acum 10-12 ani a furat din locuinte.Acum 3 luni a facut la fel cu o pritena,ia furat un inel,dua care i la dat inapoi.numai ca intre timp prietena sa dus la politie si a reclamato.A chemat-o si pe prietena mea si ia luat amprente.Plangerea a fost retrasa.intrebarea este daca amprentele prietenei mele o sa ramana in baza de date(desi politistul a zis ca nu) si o sa corepunda cu ce a facut ea acum 10-12 ani ce se poate intampla?Este posibil ca amprentele sa ramana in baza de date 10-12 ani????????va multumesc
eu stiam ca fapta ramane cam 5 ani in atentia politiei ,dupa care,daca in acest timp faptasul nu a fost gasit,se sterge fapta si automat si amprentele care au fost luate de la locul faptei.Totusi este vorba de ce sa petrecut acum 12 ani!
Suspect furt.
Senzorika
Salutare, am o problema ce ma seaca pe zii ce trece . Pe data de 04.08.2010 eram in Costinesti la mare . Am fost cu niste amici in tineretului la discoteca, pe ... (vezi toată discuția)
Furt mall
ilarion184
Buna ziua,
Am o intrebare am fost prin in Mall impreuna cu prietena mea minora de 17 ani incercand sa fur eu o geaca . Geaca a fost baga in geanta prietenei ... (vezi toată discuția)