avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut Andrei mă numesc și am 19 ani Iar eu am luat o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut Andrei mă numesc și am 19 ani Iar eu am luat o bicicleta ...

Salut Andrei mă numesc și am 19 ani
Iar eu am luat o bicicleta de la un prieten care zice că a găsit o bun eu m am plimbat cu acea bicicleta și pe la un 4 după amiază m am gândit să o vând am vândut o cu 150 lei iar apoi ma m dus acasă iar membri familiei mele m-au întrebat dacă știu de o bicicleta iar eu am zis că nu știu apoi mi au zis că a fost furată și este căutată de poliție iar eu apoi m-am dus la secția de poliție și le am zis ce am facut am returnat suma de bani iar apoi un domn de acolo ma luat și mă căutat în baza de date și apoi am povestit cum sa petrecut bun
Apoi au venit și ceilalți 2 prieteni iar poliția le a arătat filmările cu ei 2 furând aceea bicicleta
Apoi mi e mi au luat amprentele și mi au făcut niște poze și apoi m-am dus acasă și apoi îmi spuse un prieten că dacă nu aduce bicicleta acel vânzător de pe OLX facem pușcărie iar eu am 19 ceilalți 2 au 17 și 19 sper sa îmi răspundeți
Cel mai recent răspuns: Akitsune9 , utilizator 12:49, 20 Octombrie 2024
Dacă se poate dovedi ca știați ca bicicleta e furata, este posibil sa fie aplicata o sancțiune. Luați legătura cu un avocat din zona dvs care sa va ajute în concret cu procesul penal.

Am dovedit că este furată bicicleta că aveau și filmare cu prietenii ăia 2 care au furat o iar persoana la care am vândut o numai răspunde la mesaje iar eu nu știu unde stă sau cum îl cheamă că mi au zis că dacă nu dă cumpărătorul bicicleta facem pușcărie toți 3 iar eu nu am avocat fiindcă nu am bani de unul
SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Dacă se poate dovedi ca știați ca bicicleta e furata, este posibil sa fie aplicata o sancțiune. Luați legătura cu un avocat din zona dvs care sa va ajute în concret cu procesul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prietenul meu a fost prins azi furând in valoare ... roscovan99 roscovan99 Buna ziua! Prietenul meu a fost prins azi furând in valoare de 200 lei, dar agentul i-a luat doar numele și i-a zis sa scrie “ nu am de declarat nimic”. ... (vezi toată discuția)
Complice help Ovidiustar Ovidiustar Spre sfarsit de vara 2015, am fost cu mai multi prieteni la baie la Mures, am fost cu Cosmin, Mihai, Luci, Alex, Cristi si eu. Eu cu Luci eram cei mai buni ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinta deea_seer deea_seer Buna ziua. In urma cu 4 ani am fost plecat pe o perioada de 6 luni din tara. Pe data de 8 martie 2010 am ajuns acasa si casa imi era sparta. Am sesizat politia ... (vezi toată discuția)