avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu farmacist spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu farmacist spital

Legea nr. 51 din 27 aprilie 2020 pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice a stabilit un termen nou al majorarilor salariale (1 iulie 2020). INTREBARE: pentru calcularea noului salariu se multiplica salariul de baza inscris in grila cu coeficientul mentionat? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim ... oana05 oana05 Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim pe economie nu cresc salariile tuturor angajatilor calculand asa cum scrie in L153 ... (vezi toată discuția)
Noile reglementari privind salarizarea functionarilor publici din adm locala adela67 adela67 Avand in vedere ca Legea cadru nr. 284/2010 a fost abrogata si reincadrarea functionarilor publici cu 1 iulie- se face fara clase de salarizare, cum se acorda ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege salarizare name name buna ziua ! Am salariul net 1450 actualmente si dupa noua lege de salarizare voi primi un procent de 25% . Intrebarea mea este ca nu ar trebui sa primesc ... (vezi toată discuția)